Wednesday, October 26, 2016

Come back...

Come back setelah setahun lebih berhibernasi, terlalu banyak benda berlaku dalam masa satu tahun yg lepas. Kak Jijie malas nak update blog, tak de mood, tahap kemalasan yang terlalu tinggi. Sepanjang 1 tahun kak jijie menghilang, ahkak dah tambah sorang lagi ahli keluarga. Alhamdulillah...

Kak Jijie start balik nak bebel sebab nak laksanakan misi yang sudah ketinggalan keretapi, yang hangat2 ta** ayam dulu2. Nak kembalikan berat ideal dan kembali sihat.

Main determination: NAK SIHAT, almaklumla umur pun lagi 5thn nak masuk 4series. Sayangi diri sendiri sebelum menyesal kemudian tak berguna.

Harap misi kali ini akan berhasil, akan update blog ni dari semasa ke semasa.

Buah hati kak jijie sambut hari kebangsaan walaupun secoet je nampak


2 comments:

Blog Diva said...

welcome back!!!!lamonyo x dgr/baca blog saing2....oghe pakat gilo ig loni...

jie @ azie said...

insyaAllah teh, aku update tapi tok pandai la nok citer panje2